Kropsterapi og narrativ terapi v/Carolina Magdalene Maier

Narrativ terapi


Narrativ psykoterapi er samtaleterapi. I den narrative terapi er der stort fokus på at udforske de initiativer, personer tager for at leve et liv, der er mere i overensstemmelse med deres egne foretrukne værdier. Intentionalitet er derfor helt centralt for den narrative terapi - og den enkelte person betragtes altid som ekspert i sit eget liv.


Det særlige ved den narrative tradition (i forhold til fx kognitiv terapi) er, at den narrative terapi ikke ser psykiske problemer som først og fremmest individuelle fænomener, men derimod som kulturelle produkter, der har en individuel konsekvens. Man kan sige, at det er den narrative terapis ønske og håb at være med til at skabe lidt mere frihed for hver enkelt i forhold til dominerende normer. Betingelser

Du får en times samtaleterapi for kun 200 kr. Til gengæld bruger samtalerne til at øve mig som del af min uddannelse. Hvis du giver tilladelse, optager jeg samtalen til (fortrolig) brug i min uddannelse.


Jeg tilbyder samtaleterapi om de fleste emner - fx livskrise, skilsmisse, dysfunktionelle parforhold, stress, arbejdsrelaterede kriser, mm. Jeg tilbyder (endnu) ikke samtaler om svære traumer eller psykiatriske lidelser.

Et typisk forløb varer 5-10 gange. Vi vil altid bruge den første samtale på, at du fortæller, hvad du har på hjerte og vi i fællesskab sporer os ind på, hvad du gerne vil bruge terapien til.