Kropsterapi og narrativ terapi v/Carolina Magdalene Maier

Manuvision kropsterapi


Manuvision kropsterapi er i familie med Body SDS, men med et større fokus på indføling i relationen mellem patient og behandler. 


Manuvision kropsterapi er en behandlingsform, der behandler fysiske og psykiske lidelser gennem kroppen. Behandlingen skaber balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser. Behandlingen foregår blandt andet ved at pulsere og trykke på særlige punkter på din krop - som kan være ømme alt efter graden af spænding. Man kan både reagere fysisk og psykisk på en behandling, som i høj grad skaber forbindelse mellem krop, tanker og følelser.


En behandling vil ofte resultere i at nervesystemet kommer i ro, så det bliver nemmere at være til stede i hverdagen - også når den er præget af bekymringer, ængstelighed, sorg eller tristhed. 


Betingelser

Du får en times kropsterapi for kun 400 kr. Til gengæld bruger jeg behandlingerne og samtalerne til at øve mig som del af min uddannelse. 


Jeg kan give dig en times behandling, der løsner op for dine spændinger og skaber bedre betingelser for din krops naturlige helbredelsesprocesser.